Ste s svojimi najmlajšimi za malo halloween kreativnosti?

Jesen prinaša lepe trenutke in bogate darove, ki so lahko še kaj več kot le okusne jedi. So odlična priložnost za kreativnost, ki se ji malčki vedno radi pridružijo. Izkoristite vse, kar ponuja jesen in naš spletni supermarket ter si pričarajte super ustvarjalne dneve.

Danes vsi cenimo posebne trenutke in zagotovo so naši najlepši spomini na otroštvo tisti, ko smo v ustvarjalnosti s svojimi starši pričarali čudovite izdelke. Jesenski prazniki, ki so pred nami, nam ponujajo priložnost, da svojim malčkom ustvarimo prav takšne spomine na brezskrbne otroške dni. Vse, kar moramo storiti, je, da napolnimo našo jesensko košarico z darovi jeseni in izberemo pravi ustvarjalni izziv.

Zavihajmo rokave

S priročnim spletnim nakupom bomo prihranili čas, ki ga raje izkoristimo za druženje z našimi najmlajšimi. Pripravimo sestavine, preglejmo recepte, zavihajmo rokave, najmlajšim pa nadenimo jesenski predpasnik … In naj se jesensko ustvarjanje začne. Z otroško domišljijo in našo kreativnostjo bodo čisto vsakdanje jedi dobile drugačen pridih. Vsakodnevna priprava hrane se tako lahko razvije v zares kreativne trenutke, ki nas bodo z našimi najmlajšimi še bolj povezali.

Ste pripravljeni na …

Še posebej dragoceno bo, če bomo naše jesenske jedi, ki so nastale v ustvarjalnih trenutkih, postregli ob posebnih trenutkih, na jesensko okrašeni mizi, s pravo glasbo v ozadju ali svetlobnimi efekti. Vklopimo tudi mi svojo domišljijo in pomagajmo najmlajšim, da v današnjem svetu, kjer brezskrbnost vedno bolj izginja, stopijo v svet igrivosti in preprostih otroških radosti

Si že preveril ponudbo naših slastnih receptov za prihajajoče praznike?

Exit mobile version