Še hitreje do prevzema nakupa s Hitri Nakup +

Se vam je kdaj zgodilo, da niste imeli časa v trgovino, prevzem ali dostava pri spletnem nakupu pa sta bila mogoča prepozno? Za vas imamo rešitev! Prav zaradi vaših želj po občasnem hitrejšem prevzemu nakupa smo razvili storitev Hitri Nakup+, ki vam omogoča prioritetni prevzem nakupa v prtljažnik vozila predvidoma že v 10 minutah.

Vaš najljubši spletni supermarket hitrinakup.com je tudi zaradi vaših predlogov po izboljšavah vedno boljši. Z navdušenjem ste sprejeli našo storitev osebnega spletnega nakupovalca in možnost dostave nakupa do vrat vašega doma v izbranih slovenskih mestih. Prav tako v skladi z vašimi pričakovanji širimo izbor izdelkov, ki jih lahko kupite pri nas na spletu. In ker smo vedno pripravljeni na novosti, s katerimi še izboljšujemo vaše zadovoljstvo z nakupi pri nas, smo za vas razvili storitev Hitri Nakup+.

Prioritetna priprava vašega naročila

Vsem se je že kdaj zgodilo, da nismo imeli časa zaviti v trgovino, nakup na spletu pa zahteva le nekaj minut. A prvi možni termin dostave ali prevzema je bil prepozen, ker bi takrat že imeli goste v hiši ali smo želeli že kuhati kosilo za svojo družino. Iz takšnih zadreg vas bo rešil Hitri Nakup+, ki vam omogoča, da na Drive-thru terminalu Hitrega Nakupa svoje naročilo predvidoma prevzamete že v nekaj 10 minutah od zaključka nakupa. Vaše naročilo bomo namreč z našimi osebnimi nakupovalci pripravili prioritetno hitro in vas poklicali takoj, ko bo zaključeno.

Preskočite vrsto in izberite Hitri nakup+

Ste torej pripravljeni na še hitrejše spletno nakupovanje in optimalen prihranek vašega časa? Kliknite TUKAJ in za samo 2,99 eur na mesec preskočite vrsto v trgovini. Svoj dragoceni čas pa raje porabite za najlepše trenutke s tistimi, ki jih imate radi.

Varen in hiter spletni nakup živil

Exit mobile version