Prenova plačilnega sistema na Hitrem nakupu

Pri Hitrem Nakupu se nenehno trudimo izboljševati in nadgrajevati nakupovalno izkušnjo naših zvestih uporabnikov. Vaš najljubši spletni supermarket postaja še boljši in uporabniku še prijaznejši, saj z naslednjim tednom uvajamo novost. Vas zanima kakšno?

ODSLEJ NOVE MOŽNOSTI PLAČEVANJA

Pri HitriNakup.com smo upoštevali vaše želje in predloge ter posodobili enega od korakov pri oddaji naročila. Dodali smo namreč možnost plačevanja s PayPal-om. Z uvedbo novih možnosti plačevanja bomo poskrbeli za še večjo varnost vaših spletnih plačil na HitriNakup.com.

KAJ TO POMENI ZA VAS?

Zaradi posodobitve plačilnega sistema in skrbi za varnost naših strank so bili že shranjeni podatki za spletno kartično plačevanje izbrisani. Če ste naš uporabnik, boste podatke o svoji plačilni kartici ob naslednjem spletnem nakupu enostavno vnesli znova.

Svetujemo vam, da ste v prihodnjem tednu ob nakupovanju v spletnem supermarketu HitriNakup.com pozorni, preverite svoja plačilna sredstva ter pred oddajo naročila v svoj profil ponovno vnesete podatke o plačini kartici, s katero želite izvesti spletno plačilo nakupa.

Zaradi lansiranja posodobitve od petka, 17.6.2022, do torka, 21.6.2022, ne bo možno plačilo preko spleta. Plačilo boste lahko izvedli ob osebnem prevzemu nakupa oz. ob dostavi nakupa na dom.

Od posodobitve dalje bo mogoče preko spleta še naprej plačevati s plačilnima karticama MasterCard in Visa, dodani pa bosta torej še možnosti plačevanja s  PayPal-om. Še vedno med možnostmi ostaja tudi alternativni način plačila ob prevzemu nakupa s kartico na POS terminalu.

In ne pozabite – enako kot do sedaj bo potrebna tudi 2-stopenjska verifikacija plačila v aplikaciji vaše spletne banke, ki od vas zahteva dodatno potrditev, da želite nakup res plačati vi. Šele po potrditvi plačila v aplikaciji banke, je plačilo uspešno opravljeno.

IMATE VPRAŠANJE?

Naša ekipa za pomoč strankam vam je vedno na voljo na info@hitrinakup.com.

Exit mobile version