Poznate najboljša jabolka iz Slovenije

Jesen je letni čas, ki nas vedno bogato obdari s svojimi sadovi. Prav veliko nas je, ki smo naravnost navdušeni nad enim najbolj priljubljenih jesenskih sadežev – JABOLKOM. Ta izjemen vir naravnih vitaminov nas bo ob primerni hrambi skozi vso zimo zalagal s potrebno obrambo pred virusi. Prav zato smo za vas pripravili izbrani nabor najboljših slovenskih jabolk.

V Sloveniji odlično uspevajo mnoge sorte jabolk, a zagotovo še niste poskusili vseh. V Tušu

smo se prav zato povezali z lokalnimi sadjarji, ki že vrsto let negujejo in razvijajo tradicijo gojenja jabolk. S ponosom vam predstavljamo sorte jabolk, ki so dozorele na slovenski zemlji in pod slovenskim soncem, zato so še posebej sočne, pristnega okusa in naravno popolnega videza. Vstopite v naš jesenski svet najlepših darov jeseni:

Jabolka Jonagold boste prepoznali po sladkem in blago kiselkastem okusu. Navdušili vas bosta sočnost in izjemna jabolčna aromatičnost. To je jabolko, ki bo brez težav postalo vašvsakodnevni spremljevalec.

Jabolka Zlati delišes nas navdušijo že s svojim zlato-rumenim videzom, ko vanja ugriznemo, pa nas čaka sladki okus s prijetno sadno kislino. Sočno in hrustljavo jabolko je ena najbolj priljubljenih sort na svetu.

Jabolka Idared nas očarajo s svojim rdečim videzom in prijetno sočnostjo. Ko jih boste poskusili, boste razumeli, zakaj je prav ta sorta v Sloveniji najbolj zastopana in najbolj priljubljena.

Jabolka Elstar nosijo s sabo plemenitost tipičnega sladko-kislega okusa. Sočno, hrustljavo in srednje čvrsto jabolko vas bo zapeljalo z rdeče-rumeno barvo in prijetnim, osvežujočim okusom.

Jabolka Carjevič sodijo med starejše sorte jabolk. So manjša od sodobnih sort, a vseeno navdušijo s sladko-kislim žlahtnim okusom in edinstvenim vonjem. Svetlo zelena barva z rdečimi lisami bo pritegnila vašo pozornost in vedite, da so ta jabolka odlična za pripravo sladic.

Vse te priljubljene sorte jabolk slovenskega porekla vas čakajo v spletnem supermarketu hitrinakup.com, v zavihku Slovenske dobrote (https://hitrinakup.com/promotion/slovenske-dobrote).

Exit mobile version