Ste za piknik?

Ste za piknik
Ste za piknik

Pri nas je že vse pripravljeno za piknike. Pa pri vas? Nič hudega, če vam manjka to ali ono. Vaš spletni supermarket hitrinakup.com ima na zalogi vse, kar potrebujete za najboljša, najbolj dišeča in najbolj sproščena druženja pod pomladnim soncem. Bi ga imeli že danes? Pohitite in napolnite svojo košarico, da se priprava dobrot lahko začne.

Meso je kralj piknika

Težko si predstavljamo piknik brez omamno dišečih, ravno prav pečenih in slastnih mesnih dobrot. V spletnem supermarketu hitrinakup.com smo za vas pripravili najrazličnejše vrste mesa, ki jih imate najraje. V posebne želje nam zapišite, kakšne kose svežega mesa želite in naš osebni nakupovalec bo izbral prav takšne, kot jih želite na svojem žaru. Ne pozabite na absolutni hit letošnje sezone piknikov – Burger s prekajeno slanino in zaseko Ana Roš & Tuš, ki vas bo navdušil s karakterističnim okusom, ki ga odlikujejo bogate, dimljene note.

Svežina izbranih prilog

K vsakemu dobro pečenemu mesu se podajo tudi izbrane priloge. Napolnite košarico z osvežilno zelenjavo – paradižnikom, papriko, mlado čebulico ali z avokadom, mlado špinačo in češnjevim paradižnikom. Ne pozabite tudi na nepogrešljive ajvar, pinjur, majonezo, gorčico ali ketchup ter na vedno navdušujoči kajmak. V košarico dodajte tudi sveže pečeni kruh ali pa naprimer odlične Pirine štručke ali Burger bombetke Ana Roš & Tuš. Z izbranimi prilogami bo vaš piknik krožnik še popolnejši.

Žejni ne boste

Seveda je treba vsak okusen obrok pospremiti z izbrano pijačo. K vašemu piknik krožniku se bo vedno odlično podalo pivo, ki je lahko čisto navadni lager ali pa katero od karakterno močnejših kraft piv iz naše ponudbe v spletnem supermarketu hitrinakup.com. Ste mogoče za priljubljeni gin & tonic? Odkrijte našo ponudbo ginov in ne pozabite na limone, limete ali npr. bezgov sirup, ki bo vaš gin povzdignil v osvežilno pomladno pijačo. Na naših policah vas čakajo tudi mineralne vode, osvežilne gazirane pijače ali pa naravni sokovi iz lokalnega, slovenskega sadja, ki se jih bodo zagotovo razveselili vaši najmlajši.

Dostava do vrat tudi na dan vašega piknika

Nakupovanje vsega za vaš popoln piknik je v spletnem supermarketu hitrinakup.com zelo preprosto, saj le izberete izdelke, za vse ostalo pa poskrbimo mi. Vaš nakup bomo zložili v primerno embalažo in ločili glede na temperaturo hrambe, tako da boste vrečko s hlajenimi izdelki le postavili v hladilnik ali zamrzovalnik in začeli uživati v dobrotah, ki smo jih izbrali za vas. Izberite le še svoj termin osebnega prevzema ali dostave in naj se piknik začne!

Exit mobile version