Le kaj je preprostejšega, kot v spletnem supermarketu izbrati izdelke in počakati na dostavo ali prevzem? Nič, to je dejansko najbolj priročna in časovno najbolj prijazna oblika nakupovanja. A v Tušu smo stopili še korak naprej in predstavljamo vam Tuševega osebnega spletnega nakupovalca, ki izbere točno takšno sadje, zelenjavo, kruh ali kos mesa, kot bi ga izbrali sami. In še več, naročilo prevzamete v prtljažnik vozila ali vam dostavimo na dom do vaših vrat.

Tušev spletni supermarket hitrinakup.com je že več kot leto dni na 24 lokacijah po vsej Sloveniji priljubljena izbira vseh, ki cenijo svoj prosti čas in ga želijo nameniti drugim aktivnostim. Posebej priljubljen je pri zaposlenih starših, starejših in vseh, ki jim vsakodnevni ritem ne omogoča časovno brezskrbnega nakupovanja. Preprost vstop na spletno stran prek telefona, tablice ali računalnika vas odpelje med vedno polno založene police. Po izbrane izdelke se lahko oglasite na poti iz službe ali pa jih naročite kar na dom.

Ko nakupujemo namesto vas

Ena od ključnih storitev našega spletnega nakupovanja je skrbna izbira izdelkov. Ta je veliko preprostejša, ko nakupujete tehnično blago, pri nakupu živil pa vam priskočimo na pomoč mi. Prav z zavedanjem o željah in pričakovanjih kupcev po najboljšem nakupu smo v Tušu razvili novost, ki predstavlja vrh v ponudbi spletnega nakupovanja živil v Sloveniji. Predstavljamo vam Tuševega osebnega spletnega nakupovalca.

Izbira, kot jo želite

Ko se znajdete v našem spletnem supermarketu hitrinakup.com in izbirate sveže izdelke, lahko pri vsakem dodate opombo, ki jo bo vaš osebni spletni nakupovalec upošteval. Tako bo za vas izbral ravno prav zapečene žemljice, malo rdeče zelje, zrel avokado, manj zrele banane, nemasten kos mesa za govejo juho, srednje velikega brancina ali pa samo rdeče otroške žabice za starost 8 let.

Vaš osebni asistent

Ko se bo zgodilo, da v naši trgovini ni na zalogi točno takšnega izbranega izdelka, vas bo osebni spletni nakupovalec poklical in se z vami dogovoril o drugih izdelkih, ki so na voljo, da ne boste ostali brez izdelkov. In ko bo končal nakup, bo izdelke lično zložil v primerno embalažo in ločil glede na temperaturo hrambe, tako da boste vrečko s hlajenimi izdelki le postavili v hladilnik ali zamrzovalnik.

Na voljo tudi ob nedeljah

Svoje naročilo v spletnem supermarketu hitrinakup.com lahko sami urejate še 2 uri pred nakupom in tako dodajate izdelke, na katere ste pozabili in so se mogoče še znašli na vašem seznamu želja. Naročene izdelke lahko prevzamete v prostih terminih od ponedeljka do sobote med 9.00 in 20.00 uro, prav tako lahko v Ljubljani, Celju, Kranju, Kopru, Novem mestu, Mariboru, Mengšu, Domžalah, Kamniku, Grosuplju, Ptuju, Logatcu in Vrhniki, kjer to omogočamo, naročite dostavo. Vaš nakup vam bomo na določenih lokacijah dostavili tudi ob nedeljah, tako da bo vaše nedeljsko kosilo popolno, začetek tedna pa pospremljen s svežim zajtrkom.